BIM & CAD Software

Arkance Systems is de specialist bij uitstek voor reken- en tekensoftware voor Bouw, Infrastructuur, Geospatial en Mechanica. Als Autodesk Platinum Partner heeft u de garantie dat u over de beste service aan de beste prijs kan beschikken.

Lees meer

 

BIM & CAD Opleidingen

Als grootste & beste Autodesk Authorized Training van België kan u bij Arkance Systems terecht voor het volledige gamma aan CAD opleidingen: cursus AutoCAD, Revit, Civil 3D, MAP 3D, ...
Voor onze opleidingskalender, klik hier

Lees meer

Support & Consultancy

Permanente helpdesk & ondersteuning door team van hoogopgeleide Application Consultants met mogelijkheid tot overname scherm. 

Lees meer

Wat is uw jobprofiel?

 

 

Onze specialisaties

 

Specialisatie Architecture, Engineering & Construction Specialisatie Engineering, Infrastructure & Natural Resources Specialisatie Product Design & Manufacturing Specialisatie Mechanical, Electrical & Plumbing Collaboration & Document Management

 

Arkance Systems - BIM Knowledge Center

Elk onderdeel van het BIM (Building Information Model) proces wordt ondersteund met de passende software. Wij beschikken over voldoende resources om concrete implementaties doorheen de diverse vakgebieden te begeleiden. Dit gaat van basisopleiding tot ondersteuning bij opstart van concrete projecten en outsourcing, geregeld ook buiten de landsgrenzen.

Ondersteund door onze ontwikkelafdeling (lid van het Autodesk Developer Network) biedt Arkance Systems u de mogelijkheid om voor specifieke wensen op maat te ontwikkelen. Zowel op het vlak van databases, webapplicaties en cad ontwikkelingen en uiteraard de integratie ervan heeft Arkance Systems een enorme ervaring opgebouwd. De referenties op dit vlak spreken voor zich.×

Attentie

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Wanneer men gebruik maakt van de Fdo functionaliteit binnen Map 3D om bestanden te bekijken en te verwerken, kan het handig zijn steeds dezelfde presentatie te gebruiken.

Bijvoorbeeld: bouwgronden steeds rood inkleuren, landbouwgebied groen, enz.

In AutoCAD Map 3D kan u niet werken met een legendetabel. Wat men hierbij wel kan doen is:

  1. Een eerste project opstarten, alle presentatie stijlen goed instellen, juiste kleuren, hatches enz. en deze tekening opslaan om dan later als een soort DWT te gaan gebruiken.
  2. Een tweede project beginnen we dan door deze tekening te openen. Men krijgt het bericht dat Map 3D de connecties met de Shape, sdf,… niet kan herstellen. In het data to connect scherm gaan we de eigenschappen van het ingelezen bestand aanpassen. M.a.w. we veranderen het path naar het path van de data voor het tweede project. Map 3D zal automatisch vorige presentatie opnieuw gebruiken.

Het is geen echte legende tabel, maar het eindresultaat is identiek.

Bij vragen of opmerkingen aarzel zeker niet onze helpdesk te contacteren via 09/331 77 00.

Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op 09/331 77 00