Autodesk Authorized Training Center

Autodesk Authorized Training Center

Arkance Systems is officieel gecertificeerd als Autodesk Authorized Training Center (ATC). Dit betekent dat Arkance Systems Autodesk trainingen en cursussen garandeert van de de hoogste kwaliteit, zowel voor basisopleidingen als opleidingen op maat van de klant. Het Authorized Training Center kwaliteitskeurmerk wordt enkel toegekend aan training centers die gespecialiseerde lesgevers hebben, de geautoriseerde training methodiek volgen, maar nog belangrijker, die van zijn studenten scores krijgen van meer dan 86% tevredenheid. Bovendien wordt de kwaliteit van onze trainingen voortdurend gemonitord door Autodesk!

Arkance Systems is daarnaast ook officieel gecertificeerd als Autodesk Authorized Certification Center. U kan dus bij ons terecht om officiële Autodesk examens af te leggen en zo een Autodesk Certified Professional te worden. Na elk geslaagd examen ontvangt u uw gepersonaliseerd Autodesk Certificate waarmee u uw professionele expertise in de laatste Autodesk technologie kan aantonen. Het Authorized Certification Center kwaliteitskeurmerk wordt enkel toegekend aan centra die jaarlijks een hoog aantal aan gecertifieerde personen kunnen aanleveren.

Om deze opleidingen op een hoog niveau te houden, wordt jaarlijks een aanzienlijke som geïnvesteerd. Sinds januari 2013 zijn wij gevestigd in onze nieuwe kantoren in de Moortelstraat 27 in Lokeren waar we nog betere faciliteiten kunnen aanbieden. Zo hebben we een opleidingslokaal van 10 personen en 2 kleinere van 5 personen. Daarnaast hebben we door middel van laptops ook de mogelijkheid om mobiel les te geven zodat u als klant de mogelijkheid heeft om zelf te bepalen waar u de opleiding wil laten doorgaan. 

Naast infrastructuur is het voor Arkance Systems belangrijk om voor iedere opleiding een duidelijke cursus te maken. M.a.w. bij elke opleiding van Arkance Systems krijgt elke student een begeleidende handleiding in het Nederlands of het Frans.

Al deze inspanningen worden door onze klanten sterk geapprecieerd. Aan het einde van iedere opleiding wordt aan elke cursist door Autodesk gevraagd een enquête in te vullen. In deze enquête wordt gepolst naar de infrastructuur, cursussen, kwaliteit van de lesgever,… 
 

 

Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op 09/331 77 00