BIM voor Architectuur

Laat uw kijk op design als architect zien en voer projecten efficiënter uit


BIM-oplossingen (Building Information Modelling) van Autodesk voor bouwprojecten bieden alle betrokkenen bij een project nauwkeurige, toegankelijke en bruikbare overzichten in elke bouwfase. Met de BIM-oplossingen van Autodesk voor bouwontwerpen kunt u:

• Het project beter doorgronden en betere beslissingen nemen
• Dezelfde, consistente gegevens delen en gebruiken gedurende alle fasen van het project
• Snel inspringen op veranderingen met processen die slimmer en sneller zijn

De AEC Industry Collection is een uitgebreid pakket met bouwoplossingen dat workflows op basis van zowel BIM als CAD ondersteunt en architecten, werktuigbouwkundigen en aannemers de mogelijkheid biedt betere gebouwen te ontwerpen, te simuleren, te visualiseren en te bouwen. De Standard-editie is speciaal ontwikkeld voor ontwerpers, concepttekenaars en detailtekenaars die een basisset met documentatiehulpmiddelen nodig hebben. De Premium-editie biedt een geoptimaliseerde reeks hulpmiddelen waarmee architecten, MEP-engineers en ingenieurs kunnen profiteren van de kracht van BIM met intelligent ontwerp op basis van 3D-modellen. De Ultimate-editie heeft dezelfde functies als de Premium-editie, met daar bovenop nog extra, uitgebreide hulpmiddelen voor ontwerp en bouw die in elke bouwfase een beter beeld geven.

Architecturale referenties in de spotlightEnkele klanten

 

Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op 09/331 77 00