BIM Discovery WorkshopDoelstellingen

De kerndoelstellingen van deze BIM workshop zijn een beter inzicht te krijgen in uw bedrijfsvisie, de uitdagingen die u hiervoor moet aangaan en helpen bij het identificeren en prioritiseren van gebieden waar verbeteringen uw business doelstellingen kunnen helpen bereiken. Vanuit het perspectief van Arkance Systems, is het belangrijk om zoveel mogelijk te ontdekken van u en uw klanten zodat we op een zo optimaal mogelijk manier relevant advies kunnen verstrekken en de volgende stappen kunnen bepalen.

Formaat

De workshop maakt gebruik van een interactief format die gefaciliteerd wordt met behulp van een visuele methodologie. Dit is een reeds bewezen, gestructureerde techniek die gebruikt wordt binnen teams en afdelingen om informatie bloot te leggen. U wordt eerst gevraagd naar uw visie op BIM en daarna wat uw huidige uitdagingen zijn. Van daaruit wordt samen gewerkt om een actieplan op te stellen voor uw bedrijf.

   

Vision Map & Context Map

Wij gaan samen met u na wat u wil bereiken met BIM en hoe u uw bedrijf in de toekomst ziet.   


Opzetten van het actieplan

Wanneer de "visie" aan de "context" gekoppeld wordt, wordt gekomen tot een discussie die potentieel volgende stappen bepalen die leiden tot een actieplan. De bedoeling hiervan is om te begrijpen welke acties nodig zijn zodat uw bedrijf kan vooruitstreven van waar men nu staat tot waar men in de toekomst wil staan, door de uitdagingen aan te gaan en hiervoor oplossingen te zoeken.


Wenst u met uw bedrijf deel te nemen aan een BIM Discovery Workshop?
Contacteer ons vrijblijvend! Wij kijken samen met u om een sessie in te plannen.

Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op 09/331 77 00